Peper
-
Vegan bloemkoolstoof met port en chocola
Deze originele bloemkoolstoof met port, chocola en gemberkoek leerde ik tijdens mijn studententijd maken. Volgens de oorspronkelijke blogpost was dit een experimenteel recept met een samenraapsel van ingredienten die toevallig voorhanden waren. Ik vind dat deze combinatie van smaken erg goed werkt!
-
Chai masala
Een recept voor gloeiendhete chai masala die je van je kruin tot je tenen verwarmt van binnenuit.
-
Salade van couscous met geroosterde groenten
Verwacht je een grote groep eters, moet je iets meenemen naar een picknick of feestje, of krijg je een horde hongerige vegetariërs over de vloer? Zin in een salade die wel goed vult? Maak dan deze couscoussalade. Het is een combinatie van een aantal recepten, en deze versie is mijn favoriet!
-
Mexicaanse rijstsalade
Deze smaakvolle rijstsalade met groenten en feta is supersimpel, snel te maken en heel gezond. Perfect voor een zomers avondje genieten!
-
Pasta puttanesca
Een ‘zesty’ pastasaus met ansjovis en tonijn.