Over Mosterdgeel

Wat is Mosterdgeel.nl?

Mosterdgeel is een online kookboek. Alle recepten op deze site zijn geschreven door Judith van Stegeren en worden dagelijks in de praktijk getest. Er zijn veel mensen die denken dat goede voeding erg duur is of veel energie kost om te maken. Het imago van de perfecte slanke huisvrouw die op de fiets van de ene biologische markt naar de andere scheurt (inclusief zelfgebreid of -gepunnikt booschappentasje), wordt volop gepromoot in weblogs en tijdschriften. Maar: koken hoeft helemaal niet moeilijk of tijdrovend te zijn. Met de recepten op deze website wil ik dat laten zien. Ik hoop dat iedereen inspiratie kan halen uit deze website en veel plezier beleeft aan de gerechten. :)

Over de schrijver.

Hoi! Ik ben Judith van Stegeren. Ik hou van literatuur verslinden, lekker eten, koken, ontwerpen, illustreren en hacken.

Lekker eten en dinner parties geven zijn mijn favoriete bezigheden. Ik word daarin bijgestaan door een hongerige troep mannen, twee katten en een enorme servieskast. Mijn thee-verzameling is gigantisch, ook al drink ik tegenwoordig steeds minder thee in favor of enorme mokken koffie verkeerd, waar ik door de informatica-cultuur op de universiteit verslaafd aan ben geraakt.

Als je wilt zien wat ik zoal doe naast koken en eten, neem dan eens een kijkje op mijn portfolio-website.

Heb je vragen naar aanleiding van een van de recepten of wil je gewoon iets kwijt? Wil je recepten uitwisselen of heb je een aanvulling op een van de recepten hier op de website? Ik vind het superleuk om iets van je te horen. Stuur een mailtje of laat een reactie achter op Mosterdgeel.