Vrienden van Mosterdgeel
IRL vrienden en bekenden
- Recepten van Annelies
- EAT.SUUSHI van Suus
Mijn favoriete kookblogs en receptenwebsites
- Pick Up Limes (coconut daal, chai hot chocolate)
- Eten met Nick (Vlaamse stoof)
- Keukenliefde (preischotel)
- Oh My Foodness (pasta met room en worst)
- Janneke Vreugdenhil (ragu bolognese, pho)
- Recepten van Allerhande
- De Groene Meisjes
- Budgetbytes (Chicken fajitas)
- Simplyrecipes (Seven layer bean dip)
- The Pioneer Woman
- Serious Eats (sichuan wontons)
- Aziatische-ingredienten.nl
- JustOneCookbook.com (Shabu shabu)
- Coquinaria: historische recepten en de geschiedenis van koken en eten, door historica Christianne Muusers
- Eten met Nick
Fotografie
Gearchiveerd
Dankwoord
Ik ben nu (2025) al 20 jaar aan het experimenteren met koken en eten. Door de jaren heen heb ik ontzettend veel geleerd van de mensen met wie ik in de keuken heb gestaan. Ik ben dankbaar voor de wijze lessen, handige trucjes, inspiratie, improvisatie en het aanstekelijk enthousiasme van: Aad, Thomas, Renate, Kayleigh, Linda, Marjo, Bas, Suus, Chaim, Wouter, Annelies, Francis, Mrngm, Do en Yorick.
Daarnaast hebben ook nog eens honderden ongenoemde theeleuten, koffiesnobs, vegan bakexperts, whiskey-dealers, blogschrijvers en foodvloggers hun stempel gedrukt op mijn keukenavonturen.
Op naar de volgende 20 jaar!