Wraps gevuld met herfstsalade
Wraps gevuld met salade voor haastige mensen die toch gezond willen eten. De zelfgemaakte mosterdvinaigrette maakt het nog lekkerder.
- Voor 2 personen (hoofdgerecht), voor 6 personen (bijgerecht)
- Bevat kip, dus dit recept is geschikt voor omnivoren.
Boodschappen
- 1 pak tortilla-wraps
- Sla (bijv. eikenbladslamelange)
- 1 stuk gerookte kipfilet of een pakje kipfilet broodbeleg
- 2 frisse appels (bijv. granny smith)
- 1 handje noten (bijv. pecannoten, walnoten)
- Mosterd
- Lekkere (olijf)olie
- Azijn
- Peper, zout, suiker
Keukengerei
- Schaal voor de sla + bestek
- Een keukenmes + snijplank
- Klein kommetje voor de dressing + lepels
Bereidingswijze
- Snijd de appels en de kipfilet in kleine stukjes.
- Hak de noten grof (of mep ze in kleine stukjes met bijv. een vleeshamer)
- Maak een vinaigrette van 1 deel olie, 1 deel azijn en 1 lepel mosterd. Breng op smaak met peper, zout en half theelepeltje suiker.
- Meng alle ingredienten door de sla.
- Vul de wraps met de salade. Eet smakelijk!