Deze wraps zijn perfect om mee te nemen op vakantie, naar een festival, of in de auto. Ze zijn snel te maken omdat er geen koken aan te pas komen: appel in plakjes snijden, wrap beleggen en klaar. Deze wraps zijn lek- en kruimelvrij en ook nog gezond! En als je droog en koel houdt en goed inpakt in aluminiumfolie, kan je ze zo een paar dagen buiten de koelkast bewaren.

  • Geschikt voor omnivoren. Je zou de kipfilet kunnen vervangen door een vegetarisch alternatief.

Boodschappen

  • 6 grote tortilla-wraps
  • 1 megapak kipfilet van 18 plakjes
  • 1 kleine zak spinazie of eikenbladslamelange
  • 2 appel
  • mosterd
  • mayonaise

Keukengerei

  • Aluminium-folie (indien je de wraps mee wil nemen)

Bereidingswijze

  1. Snijd de appels in dunne plakjes.
  2. Bestrijk de wrap met mayonaise en mosterd. Beleg de wrap met 3 plakken kipfilet, plakjes appel en sla of spinazie.
  3. Vouw de onderkant van de wrap naar binnen en rol de wrap op.
  4. (Optioneel) Rol de wrap in aluminiumfolie.